Γεωργιάδης: Φοβόμουν τραυματισμό, ήρθε γκολ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ, μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους που συνδυάστηκε με ένα πανέμορφο τέρμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Για την αξία της νίκης επί της ΑΕΚ: "Κατ' αρχήν κατεβήκαμε στο παιχνίδι μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα στο Κύπελλο κι έναν αποκλεισμό, που μας στενοχώρησε πολύ. Θέλαμε, λοιπόν, τη νίκη για να πάρουμε ψυχολογική διάθεση. Στο πρωτάθλημα είχαμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια, πατήσαμε σε αυτά και μετά από έναν καλό αγώνα που κάναμε απέναντι στην ΑΕΚ φτάσαμε στη μεγάλη νίκη".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: "Ήμασταν καλά στημένοι στο γήπεδο και πολύ καλά διαβασμένοι. Ξέραμε ότι αν έχουμε χώρους, μπορούμε να κάνουμε ζημιά στις αντεπιθέσεις. Τους βρήκαμε, λοιπόν, αυτούς τους χώρους, σημειώσαμε το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν απειληθήκαμε, πετύχαμε και δεύτερο γκολ και σπάσαμε μια αρνητική παράδοση τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και απέναντι στην ΑΕΚ".

Για τη δύσκολη συνέχεια: "Περάσαμε με νίκη από την ΑΕΚ, αλλά μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γενικότερα δύσκολα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τους αγώνες στην Ευρώπη. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά στην ομάδα, για να αντέξουμε. Πάντως, είναι αλήθεια ότι η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ μας δίνει κουράγιο".

Για τη δική του απόδοση τόνισε: "Ήμουν φοβισμένος στην αρχή του αγώνα, γιατί ο τραυματισμός που είχα ήταν σοβαρός. Σκεφτόμουν τα χειρότερα. Όσο περνούσε η ώρα, όμως, ένιωθα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τελικά, όχι μόνο δεν συνέβη κάτι, ευτυχώς, αλλά συνδυάστηκε η επιστροφή μου και με το πρώτο μου γκολ με την ομάδα, το οποίο χάρηκα ιδιαίτερα. Σημασία, όμως, έχει η νίκη και όχι το γκολ!".

Keywords
Τυχαία Θέματα