Πανελλήνιο Juniors (U16): “Εμφύλιος” στα αγόρια, τελικός-ματσάρα στα κορίτσια

18:36 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με την ημιτελική φάση συνεχίστηκε η δράση, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, την Μ. Τετάρτη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (U16), από τους οποίους προέκυψαν τα ζευγάρια των μεγαλών και μικρών τελικών.

Στα αγόρια, δύο παιδιά του Ο.Α Φοίβος Λάρισας, Ανδρέας Μεσσής και Άλκης Μιχαλακόπουλος θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του μονού, με τον Νο1 του ταμπλό να επικρατεί στον ημιτελικό του Οδυσσέα Γελαδάρη (ΑΟ Π. Φαλήρου) με 6-4, 6-4, ενώ ο Νο2 του ταμπλό, Μιχαλακόπουλος κέρδισε με τη σειρά του τον Παναγιώτη-Γεράσιμο

Γραμματικάκη (ΑΟΑ & Πεύκης) με 6-2, 6-7(2), 6-4. 

Στο διπλό οι Ραφαήλ Γακόπουλος (ΣΑ Καστοριάς Πρωτέας) και Βαγγέλης Βάλσαμος (ΟΑ Κερατσινίου), νίκησαν στον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης, τους Διαμαντή Γούμενο (ΑΟΑ & Πεύκης) και Παρασκευά Πασσά-Χρήστου (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή) με 6-3, 6-0 και στον τελικό της Μ. Πέμπτης θα αντιμετωπίσουν τους Παναγιώτη Ζήκα (ΑΓΟ Φιλιππιάδας) και Νίκο Ζάχο (ΑΟΑ & Πεύκης) που με τη σειρά τους νίκησαν τους Νο2 του ταμπλό Γιώργο Μιταλά (Ζεύς ΠΑΟ Κορίνθου) και Οδυσσέα Γελαδάρη (ΑΟ Π. Φαλήρου) με 6-3, 6-4. 

Στα κορίτσια και οι δύο ημιτελικοί κρίθηκαν στα 3 sets με την Μυρτώ Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας) να κερδίζει την Νο1 του ταμπλό και συμπαίκτριά της στο διπλό, Κατερίνα Ουσταμπασίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) με 5-7, 6-0, 6-1 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, εκεί όπου θα βρει την Δήμητρα Κουμουτσέα (ΟΑ Άτλας) που μετά τη Νο3 του ταμπλό (Βασιλική Γορανίτη) κέρδισε και την Νο2, Δέσποινα Κοσκινά (ΟΑ Αθηνών) με 6-1, 2-6, 6-4.

Στο διπλό Ελένη Χατζηαβραάμ (ΑΟΑ Πρωταθλ. Καβάλας) και Αιμιλία Πάντου (ΤΕΝ Ακαδ. Κρήτης) κέρδισαν τις Νο1 του ταμπλό, Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη με 6-1, 7-6(4) και στον τελικό θα παίξουν κόντρα στις Ν2 του ταμπλό, Χριστίνα Αμουργιανού (ΟΑ Πετρούπολης) και Βασιλική Γορανίτη (ΟΑ Πετρούπολης) που νίκησαν τις Δέσποινα Κοσκινά (ΟΑ Αθηνών) και Αντωνία Κούσιου (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) με 7-5, 6-2. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 16 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

The post Πανελλήνιο Juniors (U16): “Εμφύλιος” στα αγόρια, τελικός-ματσάρα στα κορίτσια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα