Δυσανασχετούν με Κουφό

20:55 29/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση του Κώστα Κουφού να μην αγωνιστεί με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας φαίνεται πως είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο μάνατζέρ του, Άντι Μπουντογιάννης, έχει ενημερώσει σχετικά την ομοσπονδία και παρότι θα υπάρξει επαφή και με τον ίδιο τον παίκτη μήπως και μεταπειστεί, δύσκολα θα αλλάξει απόφαση.

Η στάση αυτή έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της ομοσπονδίας. Πέρσι ο ομογενής σέντερ είχε χειρουργηθεί στο γόνατο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τους Νάγκετς με αποτέλεσμα

να χάσει το Προολυμπιακό Τουρνουά. Φέτος, παρότι είχε δώσει την εντύπωση στον Δημήτρη Παπανικολάου που τον επισκέφτηκε στο Ντένβερ ότι προτίθεται να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, τελικά επέλεξε να κάνει ατομικές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ανησυχούν πως ένας παίκτης που... ανακάλυψαν στις ΗΠΑ, κατέβαλαν προσπάθειες για να ενισχύσει την Εθνική ομάδα και θεωρούν κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ, έχει αρχίσει να... απομακρύνεται. Εκτιμούν, δε, πως άνθρωποι του περιβάλλοντός του τον έχουν επηρεάσει αρνητικά.

Είναι άγνωστο ποια μορφή θα πάρει αυτή η δυσαρέσκεια. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος παρότι είχε κληθεί σε δύο διαδοχικές προετοιμασίες της Εθνικής είχε αποχωρήσει στη συνέχεια επικαλούμενος σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Ο νυν άσος της Μπαρτσελόνα είχε τιμωρηθεί τότε από την ΕΟΚ, αλλά φέτος όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στις τάξεις της Εθνικής αφού ο Αντρέα Τρινκιέρι τον θέλει και η ομοσπονδία θέλει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Ασφαλώς οι άνθρωποι της ΕΟΚ δεν θέλουν να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση, αλλά από την άλλη θέλουν να καταστήσουν σαφές πως η Εθνική ομάδα αποτελεί υποχρέωση για τους παίκτες και δεν μπορούν να παίζουν σε αυτή όποτε θέλουν και μπορούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα