Νίκησε και ελπίζει ο Άρης

19:16 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ- ΟΦΗ: 1-0
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Διαιτητής: Στυλιάρας

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε ο Άρης με 1-0 επί του ΟΦΗ και ελπίζει στην είσοδό του στα πλέι οφ.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Άρης

προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό του, ωστόσο το ασφυκτικό πρέσινγκ του ΟΦΗ δεν επέτρεψε στους παίκτες του Μασάδο να βρουν χώρους και να απειλήσουν την εστία του Σαχτσανίδη.
Ο ΟΦΗ από τη μεριά του είχε κλείσει τους χώρους και κυνηγούσε το γκολ στην κόντρα κυρίως με τον Παπουλή.
Ο Άρης ανέβασε στροφές στο τελευταίο 10λεπτο και στο 39ο λεπτό ο Καστίγιο βρέθηκε απέναντι στον Σαχτσανίδη, προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ πλάγια αριστερά και η φάση τελείωσε.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ούμπιδες εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Παπαζαχαρίας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κι έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του ΟΦΗ.
Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και στο 42' ο Φατί δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή, με τον Σαχτσανίδη να απομακρύνει εντυπωσιακά.
Ο Άρης ξεκίνησε στην επανάληψη με ένα καλό σουτ του Γιαννιώτα (49'), αλλά στη συνέχεια έδειξε κουρασμένο και ο ΟΦΗ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί.
Στο 68ο λεπτό ο Καπετάνος έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Τελικά ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 73ο λεπτό. μετά από κόρνερ, ο Νέτο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να απαντήσει και είχε ένα καλό σουτ με τον Παπουλή στο 82ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την ισοπαλία.

Στο 90+3' ο Άρης παραλίγο να κάνει το 2-0, αλλά το σουτ του Καπετάνου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

ΑΡΗΣ: Βελίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (46' Γιαννιώτας), Σολτάνι (46' Καπετάνος), Καστίγιο (69' Κανούλας), Φατί, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Ακόστα, Τσουκάνης
ΟΦΗ: Σαχτσανίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης (61' Μαντζιος), Μπόντορ (80' Σίσιτς), Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Λόπεθ (70' Ουκάρ), Λόπεζ

Keywords
Τυχαία Θέματα