Πήρε τον βαθμό ο ΠΑΟ

22:03 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 2η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέγερ (Γερμανία)

Τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο πήρε ο Παναθηναϊκός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τότεναμ. Καλή εμφάνιση

από την ομάδα του Φερέιρα στο δεύτερο μέρος, λίγα πράγματα από τα "σπιρούνια".

Κακό το ματς στο πρώτο μέρος με την Τότεναμ να απειλεί στο 20ο λεπτό με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ντέμπσεϊ που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Δεκαπέντε λεπτά μετά οι Άγγλοι εκτέλεσαν φάουλ από αριστερά και ο Ντόουσον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37' ο Μπέιλ έκανε την κούρσα και τελικά το σουτ με τον Καρνέζη να διώχνει δύσκολα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σεϊταρίδης σέντραρε, ο Γιορίς έχασε αρχικά την μπάλα αλλά πριν προλάβει ο Τοτσέ, μπλόκαρε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με τους "πράσινους" να απειλούν στο 52' όταν μετά από ωραία ενέργεια και κόψιμο του Κουίνσι στην περιοχή, ο Ντόουσεν έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Μόλις τρία λεπτά μετά η Τότεναμ βρέθηκε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ όταν ο Ντεφόε μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Ο ΠΑΟ από εκεί και πέρα κυριάρχησε και στο 77' ήρθε το γκολ όταν ο κορυφαίος του αγώνα, Σεϊταρίδης με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Τοτσέ που με προβολή ισοφάρισε. Στις καθυστερήσεις οι "πράσινοι" είχαν διπλή ευκαιρία όταν τα σουτ Μαυρία και Βύντρα βρήκαν στα σώματα.

ΠΑΟ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Βύντρα, Βιτόλο, Μαρίνος (46'Σισοκό), Ζέκα, Κουίνσι (93'Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (85'Μαυρίας), Τοτσέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Κόλκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Χαντλστόουν (80'Σάντρο), Ντεμπελέ, Μπείλ, Λένον (76'Τάουνσεντ), Ντέμπσεϊ (67'Σίγκουρντσον), Ντεφόε

Keywords
Τυχαία Θέματα