Βαρύ το σεντόνι για ΠΑΟΚ (VIDEO)

23:40 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE PLAY OF - Επαναληπτικός

ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ: 2-3 (1-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπ. Κάιπερς (Ολλανδία)

Το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League δεν θα υλοποιηθεί ούτε

φέτος για τον ΠΑΟΚ ο οποίος ηττήθηκε με 3-2 από τη Σάλκε στην Τούμπα και αποκλείστηκε. Η ομάδα του Στέφενς πλήρωσε το πολλά αμυντικά της κενά και παρά την προσπάθεια της στην επίθεση έμεινε εκτός από τους Γερμανούς που έπαιξαν μεγάλο διάστημα με δέκα.

Απογοητευτικό το πρώτο μέρος χωρίς φάσεις και ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ περίμενε τη Σάλκε με φανερό στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Όλα αυτά έως το 43' όταν ο Ουτσίντα πέρασε τον Σκόρδα και έκοψε για τον Σάλαϊ ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά (ο Στέφενς ήταν στις εξέδρες καθώς αποβλήθηκε) και στο 51' απείλησε όταν ο Στοχ έκοψε την μπάλα παράλληλα με την εστία όμως ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό όμως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ ισοφάρισε. Η Σάλκε είχε καλή ευκαιρία στο 63' όταν ο Φαρφάν εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια. Στο επόμενο λεπτό οι Γερμανοί έμειναν με δέκα όταν ο Τζόουνς είδε δεύτερη κίτρινη. Παρ' όλα αυτά στο 67ο λεπτό μετά από ωραία πάσα ο Ντράξλερ πέρασε και τον Χακόμπο για να πλασάρει στην άδεια εστία και να κάνει το 1-2. Με τη σέντρα ο Λούκας έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 75' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Χέβεντες έπιασε τη κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Σε παρόμοια φάση στο 79' όμως ο Κατσουράνης σημάδεψε σωστά και έκανε το 2-2 βάζοντας στο παιχνίδι τον ΠΑΟΚ. Μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ ο Στοχ έχασε μοναδική ευκαιρία όταν μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα να γλύψει το δοκάρι. Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά στο 90' ήρθε η ψυχρολουσία. Ο Ντράξλερ με πολύ ωραία ενέργεια άδειασε τον Κάτσε και έκοψε στον Σάλαϊ ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-3 και να τελειώσει την πρόκριση.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε Λούκας (80'Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (73'Νέτσιντ), Στοχ, Αθανασιάδης (73'Ολίσε).

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Σαντάνα, Ουτσίντα, Φουχς, Ντράξλερ, Κλέμενς (61'Μέιερ - 70'Νοϊστάντερ), Χέγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν (83'Μάτιπ), Σάλαϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα