Ζωντανή η Βέροια

19:12 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Σπάθας.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Βέροια που επικράτησε σχετικά άνετα με 2-0 του Πανθρακικού και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο ματς και στο 18' άνοιξαν το σκορ όταν ο Γκιγέρμο έκανε το σουτ ο Αθανασιάδης έπεσε πολύ αργά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Δέκα λεπτά μετά ο Μπαργκάν έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Πανθρακικού μπλόκαρε. Στο 39' η Βέροια άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν ο Ολαϊτάν από ιδανική θέση σούταρε και η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά τελικά σταμάτησε στον Κόστλι. Στο επόμενο λεπτό ο Πανθρακικός είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαϊρουά. Στο 43' ο Μπαργκάν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Αθανασιάδη αλλά σούταρε άουτ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπαργκάν πάλι έκανε τη σέντρα με τον Αθανασιάδη να χάνει την μπάλα από τα χέρια του και αυτή να περνάει τη γραμμή. Ο διαιτητής και ο βοηθός όμως δεν το είδαν και έδειξαν να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Το δεύτερο γκολ όμως ήρθε τελικά νωρίς στο δεύτερο μέρος όταν στο 48' η Βέροια κέρδισε φάουλ. Η κομπίνα που επιχείρησαν οι παίκτες της βγήκε με τον Γκιγέρμο να κάνει το σουτ και να πετυχαίνει το 2-0. Εκεί κάπου ουσιαστικά το ματς τελείωσε. Ο Πανθρακικός είχε αποδεχθεί την ήττα και η Βέροια ήταν ικανοποιημένη με το σκορ. Ο Παπαδόπουλος είχε ένα σουτ στο 80' και το ματς τελείωσε χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Γκιέρμο, Μπαργκάν (65'Καλτσάς), Κόστλι (91'Ιωάννου).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Π. Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος (14'Αθανασιάδης), Βαϊρουά (72'Τζάνης), Καστελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μίνγκας

Keywords
Τυχαία Θέματα