Μέχρι τα άκρα οι λεωφορειούχοι της Πάφου

19:16 3/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για τρίτη μέρα συνεχίστηκε η απεργία των λεωφορειούχων στην Πάφο. Ο εργαζόμενοι στον ΟΣΥΠΑ μαζεύτηκαν και πάλι στις 6 το πρωί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λεωφόρο Μεσόγης και δεν εκτέλεσαν κανένα δρομολόγιο.

Οι συντεχνίες των εργαζομένων δηλώνουν ότι οι οδηγοί των λεωφορείων στην επαρχία Πάφου δεν θα κατεβάσουν τα χειρόφρενα εάν δεν τους καταβληθούν οι μισθοί τους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ

ο Γραμματέας Μεταφορών της ΠΕΟ στην Πάφο Γιώργος Νικολάου, ανέφερε ότι στόχος της απεργίας είναι η ριζική επίλυση του προβλήματος κάτι που επιθυμούν και οι εταιρείες.

Ο Γραμματέας Μεταφορών της ΣΕΚ στην Πάφο Πέτρος Δημοσθένους, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι οι απεργίες πραγματοποιούνται αφού οι εργαζόμενοι στις εταιρείες λεωφορείων Πάφου απαιτούν τα δεδουλευμένα τους για τον μήνα Ιανουάριο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να το τραβήξουμε μέχρι τα άκρα», είπε ο κ. Δημοσθένους.

Η ταλαιπωρία πάντως των πολιτών συνεχίστηκε και σήμερα. Μεγαλύτερο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι γονείς των μαθητών που αναγκάστηκαν να μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους στα σχολεία, καθώς και των ηλικιωμένων, οι περισσότεροι από τους οποίους χρησιμοποιούν τα λεωφορεία ως μέσο μεταφοράς για επισκέψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα