Οι καλύτερες κωμωδίες που μπορείς να δεις στο Netflix

09:01 4/11/2020 - Πηγή: iPop

Κουράστηκες να διαβάζεις και να βλέπεις ειδήσεις αυτές τις μέρες γιατί είναι σαν να σταμάτησαν να συμβαίνουν και καλά πράγματα στον πλανήτη; Φυσικά, είναι καλό να ενημερώνεσαι αλλά με ένα μέτρο. Όταν νιώσεις ότι αυτές οι ειδήσεις επηρεάζουν την ψυχική σου υγεία, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από όλα τα τρομερά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή με τις καλύτερες κωμωδίες στο Netflix!

Για όλους όσους ψάχνουν κάτι ευχάριστο

για να περάσει η ώρα τους και να ξεχαστούν λιγάκι, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κωμωδίες στο Netflix. Ακολουθούν οι ταινίες και οι σειρές που υπόσχονται να σε κάνουν να γελάσεις, ακόμα και όταν πιστεύεις ότι αυτό είναι αδύνατον:

Οι καλύτερες κωμωδίες στο Netflix

Middleditch & Schwartz

Το κωμικό δίδυμο των Thomas Middleditch και Ben Schwartz, μετατρέπει μικρές ιδέες σε επικά αστείες ιστορίες μέσα από αυτήν τη σειρά εντελώς αυτοσχεδιαστικών κωμικών σόου.

The Other Guys

Ο Άλεν κι ο Τέρι, δύο μπάτσοι απ’ τη Νέα Υόρκη, χύνουν ιδρώτα ως ασήμαντοι γραφιάδες, μέχρι που μια μεγάλη ευκαιρία τους επιτρέπει να δείξουν το αστυνομικό τους ταλέντο. Ο Adam McKay σκηνοθετεί, οι Mark Wahlberg και Will Ferrell πρωταγωνιστούν. Μια απ’ τις κωμωδίες στο Netflix που αξίζει να δεις!

After Life

Το After Life του Ricky Gervais ήταν μια απ’ τις σειρές που είδαν οι περισσότεροι μέσα στο 2019.

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι καλύτερες κωμωδίες που μπορείς να δεις στο Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα