Ο «μίστερ Κάλαχαν» του ΠΑΣΟΚ ξαναχτύπησε…

“Χτύπησε” ξανά ο Μιχάλης Καρχιμάκης, με αποκαλυπτική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με την οποία θέτει σειρά από «καυτά» ερωτήματα. Αναλυτικά τι έγραψε ο «Μίστερ Κάλαχαν» του ΠΑΣΟΚ:

«Πιθανές ύποπτες συμπεριφορές, στο κέντρο ελέγχου επενδυτών ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, της Εθνικής Τράπεζας
Προς Διευθύνοντα σύμβουλο ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας.
ΚΎΡΙΕ

Τουρκολιά έχετε ελέγξει τι πιθανά ύποπτα και αδιαφανή παιγνίδια παίζονται στο ΚΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας, σχετικά με τους ελέγχους που γίνονται σε επενδυτές που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ?
Έχουν υποπέσει σε γνώση σας οι ύποπτες και ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ γραφειοκρατικές καθυστερήσεις στους ελέγχους, με αποτέλεσμα να οδηγούν κάποιοι ολίγοι απο την τράπεζα σας σε δύσκολες στιγμές για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα στη χώρα ανθρώπους στη χρεοκοπία ?
Με τι σκοπό τελικά?
Α)Μήπως την παράταση της επιβάρυνσης με υψηλά επιτόκια αυτών που δανείστηκαν από την τράπεζα σας και περιμένουν να σας εξοφλήσουν με την εκταμίευση των οφειλομένων από το ΕΣΠΑ? γεγονός που αν συμβαίνει, εσείς θα το ελέγξετε, οδηγείτε στην καταβαράθρωση επενδύσεις που έχουμε ανάγκη?
Β)Η μήπως ύποπτες και ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ολίγων ατόμων που κάτι ίσως να προσδοκούν από τις καθυστερήσεις αυτές?
Αυτό βέβαια που σας επισημαίνω, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ασυδοσία και μη έλεγχος, στην χρηματοδότηση των επενδύσεων .
ΚΎΡΙΕ Τουρκολιά κάτι σάπιο υπάρχει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,στο ΚΕΝΤΡΟ ελέγχων του ΕΣΠΑ. Ψάξτε το δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανακαλύψετε ύποπτες ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ που υπονομεύουν την επιχειρηματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα