Summer stripes: Τα πιο στυλάτα ριγέ all day outfits!

Τα καλοκαιρινά μας look σίγουρα περιέχουν μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις που δεν είναι άλλη από τις ρίγες.

Το κλασικό ριγέ ναυτικό μοτίβο ανανεώνεται φέτος το Καλοκαίρι χάρη στις νέες τολμηρές, bold γραμμές και μία μίξη από απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς!

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Τα ριγέ κομμάτια είναι από τις πιο κομψές και στυλάτες επιλογές για ένα casual look όμως

μπορείτε πολύ έυκολα να εντάξετε το trend και στις βραδινές σας εμφανίσεις με εντυπωσιακά ριγέ items και κάνοντας το κατάλληλο glam styling.

Το δυναμικό upgrade του κλασικού μοτίβου είναι η ιδανική λύση για όσες θέλετε να εντάξετε χρώμα στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα.

Τα bold ριγέ μπλουζάκια μπορούν να συνδυαστούν με τζιν παντελόνι ή σορτς, φούστες και πιο chic formal επιλογές για το γραφείο ή το βράδυ.

View this post on Instagram

A post shared by CELIA FDEZ-ROMÁN ZAPATA (@celiafroman)

Οι ριγέ φούστες και φορέματα προσθέτουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στο κλασικό print.

Οι ρίγες είναι επίσης ένα κολακευτικό print που αν επιλέξετε την κάθετη επιλογή θα επιμηκύνει την σιλουέτα σας ή θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά επιλέγοντας ένα παντελόνι με κάθετες ρίγες!

View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Επιλέξτε ένα ριγέ φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα(hot trend now!) σε εντυπωσιακές καλοκαιρινές αποχρώσεις ,παστέλ ή γήινους τόνους.

Ταιριάξτε με minimal αξεσουάρ ή συνδυάζοντας με χρώματα που περιέχουν τα ριγέ κομμάτια σας ή αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση.

Όσον αφορά στα κοσμήματα επιλέξτε κλασικούς ασημί και χρυσούς τόνους ή statement και shinny pieces που θα αναβαθμίσουν κι άλλο το print!

Ένα πολύ κομψό και full stylish look είναι επίσης επιλέγοντας ένα co-ord striped set δημιουργώντας το πιο effortless εντυπωσιακό συνολο που σίγουρα θα τραβίξει τα βλέμματα!

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Rose Moutter (@allchloerose)


P.S Μην ξεχάσετε τα beachwear και swimwear αφού το ριγέ μοτίβο είναι από τις πιο all time classic fashionable επιλογές για το look της παραλίας!

Διαβάστε περισσότερα θέματα:

Smocked dress ή αλλιώς το ρομαντικό φόρεμα σφηκοφωλιά!

Λευκό φόρεμα: Το must have της καλοκαιρινής σας ντουλάπας!

Λευκό T-Shirt: Τα cool outfits της Emili Sindlev!

Keywords
Τυχαία Θέματα