Φωτιά στον Κουβαρά: Συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου -«Οι γονείς μου είναι εγκλωβισμένοι»

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τους κατοίκους που μένουν σε Ανάβυσσο, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Κουβαρά και τις γύρω περιοχές, λόγω της πύρινης λαίλαπας που σαρώνει τις περιοχές.

Το Mega και η Δώρα Αναγνωστοπούλου φιλοξένησαν μία συγκλονιστική μαρτυρία ενός κατοίκου του Λαγονησίου, του κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ο οποίος ανέφερε πως οι γονείς του που ζουν στην Περδικόβρυση είναι εγκλωβισμένοι.

Όσα είπε ο κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Mega για τη
φωτιά που έχει ξεσπάσει

«Επικοινώνησα πριν από λίγο μαζί τους, διότι η φωτιά –μία που με πήραν τηλέφωνο, μία που τους περικύκλωσε, κάηκαν τα πάντα-. Οι γονείς μου είναι στην Περδικόβρυση, προσπάθησα να επικοινωνήσω με πυροσβέστες.

Υπάρχει κόσμος παντού, εκείνη τη στιγμή μίλησα και με φίλους μου που μένουν εκεί δίπλα γιατί εγώ ερχόμουν από την Αθήνα και δεν ήξερα τι να κάνω…

Μπορεί η φωτιά να έκαψε τα πάντα, αλλά οι γονείς μου είναι ασφαλείς κι εκείνοι και τα σκυλιά. Είμαστε μία χαρά. Η φωτιά συνέχισε προς τα κάτω. Οι γονείς μου είναι μέσα στον καπνό αλλά δεν μπορούν να φύγουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος.

Φωτογραφία: Pexels

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη στο μνημόσυνο του μπαμπά της – «Επιτέλους ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε»

Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα