Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζήτησε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη «Φάρμα»

Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 έκανε πρεμιέρα στο Star η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν από μερικούς μήνες που έγινε γνωστό πως ο γνωστός chef θα παρουσιάσει το εν λόγω παιχνίδι, είχε δηλώσει σοκαρισμένος και πως η ιδέα αυτή δεν του αρέσει καθόλου.

Ωστόσο, μερικές ώρες μετά από την πρεμιέρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και παραδέχθηκε πως έκανε λάθος και πως ζήτησσε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή του Alpha

«Ήταν καταπληκτικό το τρέιλερ που έκανε, ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος. Μπορεί να παίρνει και το βραβείο της χρονιάς. Στη “Φάρμα” τον είδα πάρα πολύ λίγο, έκανα ένα ζάπινγκ κάποια στιγμή.

Η έννοια του παρουσιαστή σε ένα reality είναι να προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά στα reality κάποιες φορές ίσως πρέπει να “γεννήσεις”, να δημιουργήσεις καταστάσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και τη γνωρίζει μία ειδική κατηγορία παρουσιαστών», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση στην αρχή, αν και του ζήτησα συγνώμη στη συνέχεια, γιατί έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε».

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επεσήμανε πως «δεν είναι όλα: πάμε να παρουσιάσουμε κάτι. Πιστεύω ότι στο κομμάτι της παρουσίασης θα πρέπει να υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω. Ο Λεωνίδας είναι γλυκύτατος, σε τραβάει. Ας τον αφήσουμε να δούμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είχε πει κατ’ιδίαν ότι η μαμά του δεν ήταν καλά»

Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ: Η Ελένη Τσολάκη κάνει πρεμιέρα στο Open -Η επίσημη ανακοίνωση

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα