Κι όμως! Ο Damiano David από τους «Maneskin» ακούει Νίκο Βέρτη μετά τον χωρισμό του -Η ανάρτησή του

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Damiano David χώρισε από τη σύντροφό του και αρραβωνιαστικιά του, Giorgia Soleri. Η είδηση του χωρισμού της έγινε γνωστή όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο έδειχνε τον frontman του συγκροτήματος «Maneskin» να φιλιέται παθιασμένα σε κλαμπ με μια άλλη γυναίκα.

Μετά το γύρο του διαδικτύου που έκανε το εν λόγω βίντεο, ο Damiano Davin αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό του, καθώς πολλοί άρχισαν να κάνουν λόγο περί απιστίας.

«Λυπάμαι

πολύ που βγήκε αυτό το βίντεο, δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα να χειριστώ την κατάσταση και ήταν δικό μου λάθος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Damiano David σε ανάρτησή του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως με την σύντροφό του, είχαν χωρίσει από καιρόκαι δεν υπήρξε «καμία προδοσία οποιουδήποτε είδους».

View this post on Instagram

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Giorgia Soleri, ο Damiano David έκανε μια αναπάντεχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που ενθουσίασε – εξέπληξε τους Έλληνες θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος νικητής της Eurovision 2021 ανήρτησε το βράδυ της Δευτέρας 10/7 ένα story, κάνοντας γνωστό ποιο τραγούδι ακούει. Το κομμάτι που άκουγε, λοιπόν, ήταν το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη.

Μάλιστα, στην περιγραφή της ανάρτησής του, ο Damiano David πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά και μια ελληνική σημαία, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του για το εν λόγω τραγούδι.

Φαίνεται πως ο τραγουδιστής είναι αρκετά καψούρης αυτό το διάστημα!

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα