Βαγγέλης Κακουριώτης: Οι νέες δηλώσεις για την παρενόχληση στη σκηνή -«Αισθάνθηκα άβολα… Πρέπει να διήρκησε 4-5 λεπτά»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς παρενοχλήθηκε on stage από μία κοπέλα, την ώρα που διασκέδαζε τον κόσμο τραγουδώντας διάφορες επιτυχίες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ο τραγουδιστής προσπάθησε να συνεχίσει το πρόγραμμά του κανονικά, με τους θαμώνες να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Το εν λόγω περιστατικό έχει γίνει μάλιστα viral στα social media

καθώς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο από τη στιγμή αυτή.

Μετά τις δηλώσεις εκείνης και τη δημόσια συγγνώμη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 για το περιστατικό με τη νεαρή κοπέλα που τον άγγιζε και προσπαθούσε να τον φιλήσει.

Η απάντηση του Βαγγέλη Κακουριώτη για το περιστατικό

«Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση, είχαμε πάρα πολύ άγχος. Θυμήθηκα τι ακριβώς είχε συμβεί, βλέποντας τα βίντεο. Για να είμαι ειλικρινής, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξ’ αρχής, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται. Μας ξάφνιασε όλους. Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Συνολικά πρέπει να διήρκησε 4-5’», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Και πρόσθεσε: «Δέχομαι τη συγγνώμη της, τηλέφωνο δεν με πήρε. Έχω δεχτεί σε μικρότερη ηλικία εκδηλώσεις θαυμασμού, που ήταν γεμάτες αγάπη και σεβασμό. Εδώ αισθάνθηκα άβολα, επειδή δεν υπήρχε σεβασμός και δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους ξέρω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Πετρουλάκη: «Η εμμηνόπαυση ήταν σοκ για εμένα»

Φαίη για Κασσελάκη: «Τέτοια διάδραση ούτε η Μενεγάκη με το κοινό της»

Απόστολος Ρουβάς: Ο πατέρας του μιλάει για τον ερχομό του μωρού – «Είναι ευτυχισμένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα