Ημερομηνία, τιμή και νέες σειρές για την Apple TV+

Ξεκινάει η νέα σεζόν, ξεκινούν και οι streaming υπηρεσίες.

Η Apple εχθές, μέσα στον καταιγισμό ανακοινώσεών της με τα νέα iPhone, iPad και gaming κονσόλες, ανακοίνωσε κι επίσημα την streaming υπηρεσία της, το λανσάρισμα της οποίας θα γίνει την 1η Νοεμβρίου σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης

και της Ελλάδας, με αποκλειστικό περιεχόμενο να προστίθεται κάθε μήνα.

Η άκρως ανταγωνιστική τιμή ανέρχεται στα 4.99 δολάρια τον μήνα (family subscription με έξι χρήστες), κάτι που την καθιστά ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Στις χώρες παροχής είναι και η Ελλάδα, ενώ η πρώτη βδομάδα είναι δοκιμαστική και δωρεάν. Η Apple επίσης ανακοίνωσε πως αν αγοράσει κάποιος Apple TV+, Mac ή iPhone, θα έχει τη νέα streaming υπηρεσία δωρεάν για έναν χρόνο.

Το Apple TV+ πρωτοανακοινώθηκε αυτόν τον Μάρτιο,με τη συνδρομητική υπηρεσία να είναι -θεωρητικά- έτοιμη να ανταγωνιστεί Netflix, Amazon Prime Video, Hulu και το επερχόμενο Disney+.

Άρα το θέμα είναι: Θα είναι το Apple TV+ σαν αυτές τις υπηρεσίες. Η απάντηση είναι λίγο πιο περίπλοκη και ο Tim Cook ξεκαθάρισε επί σκηνής πως το Apple TV+ Plus δεν είναι σαν το Netflix, όχι ακόμα τουλάχιστον. Το Apple TV+ θα περιλαμβάνει μόνο αποκλειστικό περιεχόμενο και όχι ήδη υπάρχοντες κατοχυρωμένους τίτλους, όπως κάνουν τα Amazon και Netflix, που φέρνουν δημοφιλείς σειρές όπως οι "the Big Bang Theory", "Peaky Blinders" και "Seinfeld". Αν θελήσει κάποιος να δει αυτές τις σειρές, θα πρέπει να τις αγοράσει μέσα από το iTunes (ή και μέσα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες των καναλιών για τις ΗΠΑ).

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, ο Cook μίλησε για κάποιους μεγάλους κατασκευαστές που θα υποστηρίζουν τη νέα Apple TV+ εφαρμογή, χωρίς όμως να αναφέρει όλες τις πλατφόρμες όπως Android TV, υπολογιστές, λάπτοπ και γενικά μη-Αpple κατασκευές. Γνωρίζουμε ωστόσο πως η Samsung, τουλάχιστον, θα υποστηρίζει Apple TV+ Plus μέσα από τις smart τηλεοράσεις της.

Τέλος, μπορεί η νέα υπηρεσία να συγκρίνεται εύκολα με την επερχόμενη streaming υπηρεσία της Disney, το Disney+, ωστόσο θα είναι διαθέσιμο μέσω Apple TV+.

Όσο για το αποκλειστικό περιεχόμενο του Apple TV+, κάποιες από τις ανακοινωμένες σειρές είναι το "Amazing Stories" του Steven Spielberg, το "The Morning Show" με τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell, το δράμα φαντασίας με τον Jason Momoa και το "Dickinson" με την Hailee Steinfeld, την κωμική σειρά που εξιστορεί την αρκετά δραματική ζωή της Emily Dickinson (1830). Για όλες τις Apple TV+ σειρές, μπορείτε να μεταβείτε στον τηλεοπτικό μας οδηγό.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceStephen King και JJ Abrams δημιουργούν το "Lisey's Story" για το Apple TV+Νέα τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία από την AppleΗ Captain Marvel θα πρωταγωνιστήσει σε δραματική σειρά της Apple

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα