Άλεξ ντε Μινόρ: “Κοιτάω κάθε αγώνα ξεχωριστά”

Για τον αγώνα του κόντρα στον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, αλλά και για την αυτοπεποίθηση που παίρνει από τις νίκες του στη Ρώμη μίλησε ο Άλεξ ντε Μινόρ, λίγο μετά τη δεύτερη σερί νίκη του στη διοργάνωση, και την πρόκριση στον 4ο γύρο για 2η φορά στην καριέρα του.

“Πιστεύω πως ο Φελίξ είναι ένας πολύ καλός παίκτης στο χώμα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σταθερός σ’ όλο τον αγώνα. Ήμουν θετικός σε ότι και αν αντιμετώπισα.

Θα μπορούσα να είχα διπλό break στο τρίτο set, για να

εξασφαλίσω ίσως και το ματς. Όχι μόνο δεν το κατάφερα, αλλά δέχθηκα και break. Κατάφερα όμως να μείνω συγκεντρωμένος, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό.”

Τα αποτελέσματά μου στο χώμα φέτος δεν είναι εξαιρετικά, οπότε υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξω προς το καλύτερο. Κάθε φορά που είμαι εδώ έξω το απολαμβάνω, με σωστή νοοτροπία και νομίζω ότι μπορώ να παίξω καλά.

Ειδικά όταν έχεις ωραίες συνθήκες ζέστης. Κοιτάω κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είμαι χαρούμενος με μια ποιοτική νίκη στο χώμα, όπως τη σημερινή και προχωράμε”, κατέληξε ο επερχόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, στη φάση των “16” του Masters της Ρώμης.

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Άλεξ ντε Μινόρ: “Κοιτάω κάθε αγώνα ξεχωριστά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα