Συνεχίζει τις προπονήσεις στο χώμα ο Αλκαράθ (vid)

Σ’ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποκατάσταση του τραυματισμού του Κάρλος Αλκαράθ, προκειμένου να είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι σε λίγες εβδομάδες, για το Roland Garros, έχοντας να υπερασπιστεί μάλιστα και 720 βαθμούς.

Ο 21χρονος Ισπανός προ ημερών αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο 1000άρι της Ρώμης, για να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό του να δουλέψει πάνω στον τραυματισμό του και να τον ξεπεράσει, και οι προπονήσεις του με ή και χωρίς ρακέτα είναι καθημερινές.

lang="es" dir="ltr"> Carlos Alcaraz ha vuelto a pisar pista esta mañana en el @clubcampomurcia con la mirada puesta en @rolandgarros. pic.twitter.com/Avr3OpbyBO

— Germán R. Abril (@gerebit0) May 13, 2024

Για την ώρα δεν κινδυνεύει με πτώση στην παγκόσμια κατάταξη. Βρίσκεται στο No3, και σε περίπτωση που ο κάτοχος του τίτλου της ιταλικής πρωτεύουσας, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, κάνει το repeat, θα μειώσει απλώς την απόστασή τους στους 105 βαθμούς.

Ωστόσο ο Ρώσος έχει να καλύψει μόλις 10 βαθμούς στο χωμάτινο Grand Slam, ενώ ο Γιανίκ Σίνερ 45, γεγονός που καθιστά το έργο του Αλκαράθ ακόμα πιο δύσκολο στη Γαλλία. Θέλει μια αντίστοιχη πορεία με πέρυσι, ή και καλύτερη, ώστε να μη χάσει έδαφος στα Rankings.

The post Συνεχίζει τις προπονήσεις στο χώμα ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Συνεχίζει, Αλκαράθ,synechizei, alkarath