Η Danone Nutricia ήταν Επίσημος Υποστηρικτής στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Η Danone Nutricia, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ, συμμετείχε ως Επίσημος Υποστηρικτής στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου.

Η εταιρεία πρόσφερε σε όλους τους δρομείς και τους θεατές τα πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού Danone Hipro. Ανοίγοντας τη χρονιά με έναν Ημιμαραθώνιο, το κεντρικό moto

του Danone Hipro, «Hipro o σύμμαχος σου στην Πρωτεΐνη» έγινε «Hipro o σύμμαχος σου στην Πρωτεΐνη… και σε κάθε χιλιόμετρο».

Επίσης, την ημέρα της διοργάνωσης, 29 δρομείς της Hipro Running Team έλαβαν μέρος στον αγώνα των 5 χλμ και στον Ημιμαραθώνιο. Στο περίπτερο Hipro στην πλατεία Συντάγματος, χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού Hipro και να συμμετέχουν σε διαδραστικές ενέργειες, γνωρίζοντας από κοντά τα οφέλη των προϊόντων Hipro για την υγιεινή διατροφή και την ενδυνάμωση του οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Danone Nutricia, Επίσημος Υποστηρικτής, 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας,Danone Nutricia, episimos ypostiriktis, 12o imimarathonio athinas