Η ταινία για την οποία ο Μάθιου Μακόναχι έχασε 20 κιλά! (VIDEO)

23:51 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

Πολλοί ηθοποιοί δεν διστάζουν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή τους για ένα ρόλο, όμως ο Μάθιου Μακόναχι έπαιξε σε μεγάλο βαθμό με την υγεία του για την ταινία Dallas Buyers Club.

Ο Μακόναχι έχασε 21 κιλά, ώστε να υποδυθεί τον Ρον Γούντρουφ, έναν ετεροφυλόφιλο άντρα που προσβλήθηκε με τον ιό του AIDS τη δεκαετία του '80. Ο Γουντρουφ εντόπισε και έφερε στις ΗΠΑ

φάρμακα μη εγκεκριμένα, ώστε να μπορέσει να σώσει τη ζωή του. Μάλιστα, αρχίζει να προμηθεύει με αυτά άλλους ασθενείς με AIDS, κυρίως ομοφυλόφιλους άντρες.

Ο Μακόναχι για αρκετό καιρό όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα ήταν σε τραγική κατάσταση και συχνά κυκλοφορούσε υποβασταζόμενος λόγω της αδυναμίας του κάνοντας τους πάντες να ανησυχούν. Πρόσφατα ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχασε 21 κιλά σε τρεις μήνες, αλλά όπως είπε το άξιζε.

«Πραγματικά με ιντρίγκαρε αυτός ο άγριος Τεξανός που προσπαθούσε να γίνει ο Σημαδεμένος πουλώντας ναρκωτικά για να μείνει ζωντανός. Ήταν πραγματικά σκληρός», ανέφερε. Επίσης πρόσθεσε ότι η ταινία αφορα ένα πολύ σοβαρό θέμα, ωστόσο έχει χιούμορ με έναν αναρχικό τρόπο. «Είναι μια υπέροχη ιστορία», τόνισε.

Στην ταινία συμμετέχει και ο Τζάρετ Λέτο ως τραβεστί, ο οποίος έχασε 13 κιλά για το ρόλο και η Τζένιφερ Γκάρνερ, ενώ θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα