Ο Σιράκ χάνει, δυστυχώς, τα λογικά του

22:40 17/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Το ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζάκ Σιράκ,  δεν επισκέφθηκε φέτος τη μεγάλη αγροτική έκθεση στο Παρίσι,  όπως έκανε από τη δεκαετία του ‘70, ήταν σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά …

Η υποψία αυτή επιβεβαιώθηκε με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον του τις τελευταίες ημέρες, ότι στο καθημερινό πρόγραμμα του Ζάκ Σιράκ δεν συμπεριλαμβάνονται, πλέον, δημόσιες εμφανίσεις ή περίπατοι ..

«Η υγεία του πρώην προέδρου, που υποφέρει από σοβαρά νευρολογικά προβλήματα, μετά από

εγκεφαλικό, επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα» ,  αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Ντε Ντιμάνς» . Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δικοί του υποχρεώθηκαν να «ασφαλίσουν» τα τζάμια στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που τον μεταφέρει, επειδή ο πρώην πρόεδρος τα άνοιγε και μιλούσε χυδαία σε περαστικούς ή έκανε άσεμνες χειρονομίες .

Πρόσφατα οι  αστυνομικοί της προσωπικής του ασφάλειας απέστειλαν στο υπουργείο Εσωτερικών έκθεση, στην οποία αναφέρονται αρκετά ακραία περιστατικά με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο.

Όπως δηλώνουν και όσοι είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά, είναι πολύ σπάνιες πια οι φορές που ο Ζάκ Σιράκ έχει στιγμές πνευματικής διαύγειας

Keywords
Τυχαία Θέματα