Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκαλύπτει πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

18:36 30/9/2021 - Πηγή: iPop

Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν μια όμορφη σχέση, που φροντίζουν να την κρατούν μακριά απ΄ τα φώτα της δημοσιότητας. Διατηρούν χαμηλούς τόνους και ποτέ δεν έχουν δώσει αφορμή για συζήτηση.

Όπως συμβαίνει, όμως, με όλα τα ζευγάρια της showbiz, κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι τους “έπιασαν” στο στόμα τους και οι δυο τους, αν και αρχικά απέφευγαν να δηλώνουν ότι είναι μαζί, άρχισαν να κάνουν κάποιες αναρτήσεις μαζί, ενώ φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι σε κοινές εξόδους τους.

Τώρα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου

μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για το πώς γνωρίστηκε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αναφέρθηκε στα πρώτα τους ραντεβού, στο εάν υπάρχει ζήλια στη σχέση τους καθώς επίσης και στη τη μαγειρική μέσα στη σχέση τους!

Όπως αποκάλυψε, ο σύντροφός της πηγαίνει σ’ όλες της τις πρεμιέρες, την παρακολουθεί στην τηλεόραση και λέει πάντα τη γνώμη του με όμορφο τρόπο. Όσον αφορά την πρώτη προσέγγιση, εκείνη έγινε μέσω Instagram!

Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά

Πριν από μερικούς μήνες, Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, με την Χρύσα να λέει τότε:

Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκαλύπτει πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα