ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΩ

Μπορεί η άνοιξη να έχει μπει για τα καλά και για αυτό υπάρχουν οι κυριακάτικες ποδηλατάδες, ωστόσο οι συναυλίες και dj sets της Αθήνας είναι αρκετά καλοί λόγοι για να κλεινόμαστε ακόμα μέσα.


Της Χαράς Ιωάννου και της Μελίνας Κρασσά

Παρασκευή

Το δις εξαμαρτείν των Get Well Soon

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Get Well Soon έρχονται για μια μοναδική εμφάνιση στην

Αθήνα. Η ροκ μπάντα από τη Γερμανία που εδώ και τέσσερα χρόνια μονοπωλεί την ευρωπαϊκή εναλλακτική σκηνή, επιστρέφει στη χώρα μας για δεύτερη φορά έχοντας στις βαλίτσες της εξαιρετικά κομμάτια από τον πρώτο δίσκο «Rest Now, Weary Hard!You Will Get Well Soon» (2008) αλλά και το δεύτερο άλμπουμ«Vexations» (2010). Οι Γερμανοί φημίζονται για τα indie, folk και progressive μουσικά τους στοιχεία, μην τους χάσετε!
Passport, Καραϊσκου 119, πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Η συναυλία των Transistor

Οι Transistor, την Παρασκευή 27 Απριλίου στο Gagarin 205 θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους album “Resting in the Shade of the Family Tree” σε μια συναυλία που θα περιλαμβάνει τα νέα τους τραγούδια, παλιότερες επιτυχίες και… πολλές εκπλήξεις! Οι Transistor, που έχουν παίξει μαζί με δημοφιλείς καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως, οι Black Eyed Peas, Faithless, James, Stereo MC’s, Unkle κ.α., ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι πάνω στη σκηνή! Έτσι, για την προώθηση του νέου άλμπουμ, έχουν προγραμματίσει μία σειρά συναυλιών και θα βρεθούν σε γνωστά και αγαπημένα live stages στην Ελλάδα.
Gagarin 205, Λιοσίων 205, τιμή εισιτηρίου:10€

Σάββατο

Ο Φοίβος και η Μάρθα «Ξυπόλυτοι στο Πάλκο»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Μάρθα Φριντζήλα συνεχίζουν τις βόλτες τους παραμένοντας «Ξυπόλητοι στο Πάλκο». Προορισμός αυτή τη φορά ο Πειραιάς. Από το Σάββατο 28 Απριλίου και για τα επόμενα 3 Μαγιάτικα που θα ακολουθήσουν ο Φοίβος και η Μάρθα θα συνεχίσουν να μιλάνε για τα τραγούδια στη σκηνή του Passport. Για αριστουργήματα που έκρυβαν ένα κενό και για σκουπίδια που έκρυβαν ένα λουλούδι. Απ’ τον Αττίκ ως τον Μανώλη Αγγελόπουλο κι από το “Never on Sunday” ως τις μεταλλαγμένες ζεϊμπεκιές του ’90, διηγούνται μια μικρή ιστορία του τραγουδιού σε μια χώρα-κινούμενη άμμο, λίγο πριν μεταμορφωθεί ξανά σε κάτι άλλο. Μια κεφάτη μουσικοχορευτική κομεντί που μπορεί να παιχτεί και ως τραγωδία.
Ώρα έναρξης 22:00, Passport, Καραϊσκου 119, πλατεία Κοραή, Πειραιάς, εισιτήριο 20€ (προπώληση), 25€ (ταμείο)

The kousouri party

Έχεις κάποιο κουσούρι που νιώθεις περήφανος για αυτό; Ακόμα και όταν οι άλλοι σε χλευάζουν, μπορείς να σταθείς στο ύψος σου, υπερασπίζοντας τον εαυτό σου με όλα τα κουσούρια του; Επιτέλους ένα πάρτι που δίνει “Δικαίωμα στο κουσούρι”. Σε ένα πάρτι λοιπόν όπου όλα μπορούν να συμβούν και κάτω από τους ξεσηκωτικούς και χαρούμενους ρυθμούς των Dj BODJ | Dj Alex Afanas με επιλογές house /techno αλλά και soul, funk, trip hop και reggae. Ετοιμαστείτε ν’ αποκαλύψετε αυτό που πάντα περιμένατε
Στοά Club, Πατησίων 99, 21:30 , είσοδος ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα