Νουνού Gouda και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την καταπολέμηση του bullying

To Νουνού Gouda και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους και υλοποιούν το πρόγραμμα κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού «Έχεις τη δύναμη μέσα σου». Το Νουνού, με ιστορία 95 χρόνων, ευαισθησία και συνέπεια στην κοινωνική προσφορά, στηρίζει τη νέα γενιά και με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του Bullying, στις 6 Μαρτίου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με «το Χαμόγελο του Παιδιού», διάρκειας ενός έτους.

Το

πρόγραμμα πρόκειται να ταξιδέψει σε 40.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 450 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, όπως, επίσης, σε εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και στο ευρύ κοινό, πραγματοποιώντας παρεμβάσεις που επιδιώκουν την πρόληψη, ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Σε δηλώσεις του για τη νέα συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas-Νουνού, Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ξεχωριστή συνεργασία του Νουνού Gouda με το Χαμόγελο του Παιδιού στο πρόγραμμα κατά της ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού “Έχεις τη δύναμη μέσα σου”. Με σεβασμό και ενσυναίσθηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός σε όλη την Ελλάδα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ουσιαστική καταπολέμηση αυτού του τόσο σοβαρού και – δυστυχώς – επίκαιρου θέματος για τα νέα παιδιά. Για εμάς, η έμπρακτη προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των αξιών του Νουνού, που για 95 χρόνια τώρα “αγκαλιάζει” την οικογένεια και είναι δίπλα στην ελληνική κοινωνία, με βαθιά ευαισθησία για τη νέα γενιά, η οποία είναι η ελπίδα και το μέλλον μας, γιατί… κάθε παιδί έχει τη δύναμη μέσα του!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νουνού Gouda, Το Χαμόγελο, Παιδιού,nounou Gouda, to chamogelo, paidiou