Τιμητική διάκριση για το Wine Point στην Αθήνα

Το Winepoint, το νέο στέκι ελληνικού κρασιού στην Αθήνα με ετικέτες αποκλειστικά επιλεγμένες από τον ελληνικό αμπελώνα, απέσπασε τιμητική διάκριση στα πλαίσια της «XENIA &Οίνος 2011». Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου απένειμε διακρίσεις σε χώρους, που αναδεικνύουν και προωθούν καλές πρακτικές στη διάδοση &προσφορά του επώνυμου ελληνικού κρασιού.

Πραγματικά, το Winepoint συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα 10 καλύτερα σημεία προώθησης του ελληνικού κρασιού πανελλαδικά.

Και μάλιστα μια τέτοια διάκριση γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι το Winepoint έχει υποδεχτεί τους φίλους του για πρώτη φορά, μόλις λίγους μήνες πριν.

Η επιλογή προσφοράς κρασιών μόνο από την Ελλάδα, η δυνατότητα που παρέχει στο κοινό να δοκιμάσει ελληνικά κρασιά με τιμές που ξεκινούν από 4 ευρώ για το ποτήρι, καθώς και η θεσμοθέτηση της εκδήλωσης «Ο παραγωγός του μήνα» με στόχο την προώθηση, ανάδειξη και γνωριμία του κοινού με τα Ελληνικά οινοποιεία και τους Έλληνες οινοπαραγωγούς ήταν τα βασικά στοιχεία που συντέλεσαν στην διάκριση του Winepoint ως ένα σημείο, που προωθεί την εξοικείωση του κοινού με το καλό ελληνικό κρασί.

Περισσότερες πληροφορίες &νέα για τις εκδηλώσεις του Winepoint μπορείτε να βρείτε στο https://www.facebook.com/Winepoint.Athens και στο www.wine-point.gr

Για κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-9227050.

Winepoint: Α. Διάκου &Πορινού 2-Σταθμός Μετρό "Ακρόπολη"

Keywords
Τυχαία Θέματα